2014-11-03 - Kabondoresan

Den sista dagen i Kabondo ägnades åt en genomgång och utvärdering av tiden här. Efter en sista inspektion av bygget tog Martin, Sven och Bo matatu till marknaden i Sondu. Ingrid och James jobbade med stipendiatfrågor och gjorde upp om våra ekonomiska mellanhavanden. Sist vidtog planering av hemresan med hjälp av James och Silvia. Först taxi till Oyugis, därifrån buss till Nairobi där vi flyger hemåt efter en övernattning.
I väntan på matatun till Othoro. Paul inspekterar de begagnade skor han fått att dela ut till de som behöver.  Kassen är från ICA Esplanad. Liten flicka med en fredskvist. Adjö till barnen intill toabygget.
Kassar och kvastar från Felix mor att ta med hem. Hatt som också skall tas med hem. På kontoret summerade vi dagarna i Kabondo. En sista koll på toan.
Machete i stället för såg. Byggmästaren, Moses, Martin, Elijah, Bo, Berryl, Margareta, Ingrid, Sven och James. Foto: Paul Verktygen Marknaden i Sondu.
Marknaden i Sondu är jättestor. Arbete i stället för skolgång!? När regnet kom tog vi en öl. Martin och Bo Tillbaka efter Sondubesöket kunde vi inte låta bli att ta en allra sista titt.
En blomma i majsfältet straxt intill.